PoSt FB paling 'seJaWa'...uikss!!

    Author: EL Genre:
    Rating


    Firstly sblm mula entry kali nih..thanx le nak ucap pd meo188 atas kesudian beliau mau bg award sulung kat blog nih.. Aku nak tag blog dia pn gayanya mcm bukn personal blog..jdi follwer &  tukang komen tu dapatle ea..


    Yup! mcm yg korg mgkn terpasan kat wall fb,dalm 5 post .. hnya der 2 je lgu melayu/ omputeh .Ntah naper ter mabuk lgu lama2 ..Hindi plak tu..haduii..tulun!! tulun!!


    Asalnya memain cri lgu yg aku slalu 'humming' lpas layan vclip kat astro 133..nak tau le translations dia..alih2 ..tu dia..kat youtube.. Juling mata makcik!! bnyak nye lgu yg aku jenuh cri berthun2 trkmpul kat ctu.. (makin rmai sbnarnya yg minat oldies maa). 
      

    Tpi jgn le rasa aku 'bias' plak..sume bahasa aku layn..mngikut musim le..penah le mabuk PGL smpai status fb pn sumbat gak dialog/quotes dri film tu..wakaka..



    Ok..back 2 d story..der sesuatu yg wat aku rsa nak post sgt2 ..bila dlm rmai2 tu ada yg se'jawa'  & lyanz je 'mabuk' makcik El nih.. cthnya - nih..








    p/s : saper sgka..mamat nih geng chat kat blog kepek ..ym..  blogger..& fb.. (lbih 3 thn tu ..wakaka) sporting giler..tq bro


    3 Responses so far.

    1. hehe...tq2...kagum den....
      pejam celik....pejam celik...dh 3thn kite kenal d alam maya nih kn...
      moge berkekalan jua...
      "Kal Ho Naa Ho..."

    2. fuhyoooo mmg terror bab hindi..ada sedara mara mix ke nie hihihi

    3. el says:

      wellan> tu la psal..dah leh wat kek 3 tingkat tau..ces..cikgu skolh memandu konon..wakaka..xleh lupa ayat tu


      sis diani> kmi nih kira bersaudara dgn Jakel tu gak & bai karpet seM'sia..hahaha

    Leave a Reply

    About Me

    My photo
    "Ambitious but stubborn,artistic but extreme,perceptive but paranoid, thoughtful but ...!"(uikss!) -www.blogthings.com

    Blog Archive

    Miss U Babe!!

    Photobucket