Jangan Putus Harap!

    Author: EL Genre: »
    Rating

    Hari ke-8, makcik terpanggil utk menyatakan sesuatu..yang sekadar luahan penyejuk mata .. bukan apa.. memandangkan diri sendiri pn turut menjalani ujian kecil pemberianNya, tapi bila direnung seluas maya.. segalanya penuh hikmah...





    Lately .. kita dimaklumkan yang pesawat tu berkemungkinan di rampas..atau dlam bahasa omputehnya hijacked. 

    Terimbas 1 filem yg skang tgh dok tayang kat Astro1st  'Captain Phillips'.. makcik blm sempat nak wat review ttg citer ni..tpi yang penting.. antara filem yg dkat d hati..



    so, bila tgok movie pun dah ala2 real..smpai 2,3 hri tringat scene2 hijacked.. xdpt nak bayang mcm ne plak mcm ne lah plak situasi sebenar ..

     mgkin sbb makcik ni de probs jantung ..so,tahap neves ..mmg melampau.. takes time juga nak adapt kn..huhu

    apa jua kesudahan episod ni..smoga hati..minda & jiwa kita x putus harap untuk berdoa untuk mereka..Amin..

    p/s : ....suram tanpa jiwa..terkejut & terkujat dgn deretan insiden dpan mata..huhu


    One Response so far.

    1. Pengen yang lebih seru ...
      Ayo kunjungi www.asianbet77.com
      Buktikan sendiri ..

      Real Play = Real Money

      - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
      - Bonus Mixparlay .
      - Bonus Tangkasnet setiap hari .
      - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
      - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
      - Cash Back up to 10 % .
      - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

      untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
      - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
      - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
      - WHATSAPP : +63 905 213 7234
      - WECHAT : asianbet_77
      - SMS CENTER : +63 905 209 8162
      - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

      Salam Admin ,
      http://asianbet77.com/

    Leave a Reply

    About Me

    My photo
    "Ambitious but stubborn,artistic but extreme,perceptive but paranoid, thoughtful but ...!"(uikss!) -www.blogthings.com

    Blog Archive

    Miss U Babe!!

    Photobucket