MamPukaH mImPi JaDi NyaTa?

    Author: EL Genre:
    Rating

    RaSanya aku dah back on track.. kuar dri port privacy & ignore bnda2 yg slalu akan bikin aku xnak buka mata... (sanggup zzzz seharian)..

    Kebetulan smlm instinct aku kuat nak isi 1 borang tu.. I'm 30 this year..7 years married tpi msih berdua..sunyinya ati ..Allah jer yang taw..tpi slalu gak trpikir2 hikmahNya.. cma..slpas aku dpt 1 call tdi..trungkaplah tajuk entry hari ni...Termenung panjang makcik..memikir aderkah beberapa hint dlm minggu lepas..mlm smlm & siang tadi akn membawa 1 fasa baru dlm idup nih?




    Mimpi 'dpt' baby... Tpi bukan baby sndiri gak dlm mimpi tu..jmpa ..ermmm tpi dlm mimpi nih..baby mcm dh lma knal aku..(slalunya kan baby akan nangis klu strangers dokong).


    Tergerak ati surf pasal anak angkat kat cni..memg ader dlm wishlist 2011..tpi cik hubby mcm x baper approve even dia pun ader 'ter'kuar isu nih hujung 2009..belek2 dlm external..aku msih simpan borang JKM..maka,print & isi tanpa ragu mlm tdi..
    (Selitkn borng tu dlm diary si dia yg slalu dihangkut ke opis tu)


    Dpt call dri akak yg bertugas kat hospital..ader some1..a.k.a knalan dia anak rmai..org susah..& brhajat nak bg baby yg akan lahir bulan Mac ni ..so akak tu rekomen aku & hubby.. pergh! berseri2 muka aku nek keta..cma cik hubby jer terkedu dngau..


    p/s: masih dlm usaha memujuk si dia nih..korg pun doakanlah..harap2 mimpi ni jadi nyata...Amin !!!

    3 Responses so far.

    1. alongxp says:

      ok la tu,7 thn,pd sesetengah org,tu masa yg lame,tp pecayelah,mst ada hikmahnya,saya ade kenal sorg tu,15 tahun xdpt anak... nsb baek diorg saba...

    2. mm..siapa tahu ada hikmah...

      teruskan niat murni tu...insyallah..

      sokong ;)

    3. Nuru^^ says:

      salam ^_^

      lama tak jenguk puan liya hehe.
      selamat berusaha dan jgn putus asa.
      xxx

    Leave a Reply

    About Me

    My photo
    "Ambitious but stubborn,artistic but extreme,perceptive but paranoid, thoughtful but ...!"(uikss!) -www.blogthings.com

    Blog Archive

    Miss U Babe!!

    Photobucket